Buis laser snijden

De producten die bij het 3D-lasersnijden van buizen en profielen ontstaan, worden in vele uiteenlopende branches gebruikt. De lasergestuurde bewerking van buizen biedt onbeperkte mogelijkheden: van de auto-industrie tot meubelontwerp en architectuur

Laserbewerking met de FL 170

De fiberlaser FL 170 combineert de voordelen van een fiberlaser met de veelzijdigheid van het 3D-snijden. Het snijspectrum kan uitgebreid worden met open snijkanten, zoals balken, hoekstukken en kanalen. De FL 170 imponeert door het lage stroomverbruik en het geringe onderhoud bij het 3D-lasersnijden van buizen.

Individueel lasersnijden 2D- en 3D-lasersnijtechnologie voor nauwkeurige werkstukken

Ronde, vierkant en rechthoekige buizen worden met de 2D- en 3D-lasersnijtechnologie in verschillende varianten nauwkeurig bewerkt. Ook schuine snijkanten tot 45 graden zijn bij het 3D-lasersnijden mogelijk. Deze zijn vereist als voorbereiding voor het lassen. Het lasersnijden van buizen vervangt tijdrovend frezen, boren of zagen.

Hoge bedrijfszekerheid

Het automatische laadsysteem vergemakkelijkt het laden van het systeem en staat garant voor meer bedrijfszekerheid. Dit biedt u de vereiste flexibiliteit om aan de wensen van uw klanten te voldoen.

Maximaal bedieningscomfort

De uitstekende toegankelijkheid van alle werkgebieden en het laadgebied geeft u de flexibiliteit die u voor grote en kleine batches nodig hebt. De FL 170 kan optimaal geïntegreerd worden in de materiaalstroom. U kiest of u aan de linker- of rechterkant van de operator wilt be- of ontladen.

Laserbronnen voor de FL 170 Voor het 3D-lasersnijden van buizen

Onze laserbronnen snijden uiteenlopende materialen, waarbij het onderhoud gering en het stroomverbruikt laag is. De snijkwaliteit blijft bij staal, roestvrij staal en aluminium altijd hoog. Het 3D-lasersnijden van buizen en profielen imponeert bij het snijden met hoge snelheid.

Vragen aan Prozee?

Wij verzorgen ook het zetten, afbramen, lassen of andere nabewerkingen van het product. Wij zijn een totaalleverancier en flexibel bedrijf dat snel kan reageren op uw wensen. Wilt u meer informatie ontvangen over lasersnijden van Prozee? Neem dan contact op via 0228 318 811 of vul het contactformulier in.

Scroll naar boven
Scroll naar top

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)